Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kommende TV 2-serie får Dar Salim og Danica Curcic i hovedrollerne

Dar Salim og Danica Curcic er hovedrolleindehavere i TV 2s miniserie »Kriger«, der sætter fokus på bandekriminalitet.

Skuespiller Dar Salim har hovedrollen i Christoffer Boes kommende krimiserie »Kriger«. Foto: Claus Bech
Skuespiller Dar Salim har hovedrollen i Christoffer Boes kommende krimiserie »Kriger«. Foto: Claus Bech

Filmoptagelserne er netop gået i gang på »Kriger«, TV 2s kommende krimiserie med blandt andre Dar Salim og Danica Curcic på rollelisten.

Hovedmanden bag serien er filminstruktør Christoffer Boe, der beskriver serien som et krimidrama om fællesskaber, loyalitet og forræderi blandt krigsveteraner, rockere og politifolk.

Men serien handler også om en kærlighedshistorie mellem en krigsveteran og politikvinden Louise. Christoffer Bro har skrevet serien sammen med Simon Pasternak.

»TV er nutidens legale narko, men når det er bedst, er der ikke kun tale om en tom rus og en lang kamp mod abstinenserne indtil næste afsnit. Det er også med TV, at fiktionskaraktererne kan få lov til at udfolde sig i fuld bredde, samfundstemaer undersøges og livet dramatiseres i alle dets mange nuancer af grå. Det er narko med indhold! Ambitionen med »Kriger« er klart at give TV en skarp, moderne og potent miniserie, som ikke ser sig tilbage - mens den bevæger sig væk fra samtalekøkkenerne og den daglige weltschmerz og ud i samfundets periferi, hvor mænd og kvinder lever og dør for at forsvare deres idealer, udtaler Christoffer Boe i en pressemeddelelse fra TV 2.

I »Kriger« vender soldaten CC hjem efter aktiv militærtjeneste i forskellige krigszoner plaget af minderne om en mission, hvor hans bedste ven, Peter, blev dræbt. For at lindre sin skyldfølelse hjælper han Peters enke, politiefterforskeren Louise, der har særligt fokus på bandekriminalitet og i særdeleshed på rockerkongen, Tom.

På rollelisten ses blandt andre Dar Salim som krigsveteranen CC, Danica Curcic som politikvinden Louise, og desuden medvirker Lars Ranthe, Nicolas Bro, Søren Malling, Natalie Madueño, Jacob Oftebro, Andrea Vagn Jensen med flere.

Efter »Kriger« skal Christoffer Boe instruere thrilleren »Journal 64« med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares. Det er den fjerde TV 2-støttede film baseret på Jussi Adler-Olsens bestsellere om Afdeling Q.

Optagelserne til »Kriger« er netop gået i gang, og serien, der bliver på seks afsnit, får premiere på TV 2 i efteråret 2018. Serien produceres af Miso Film for TV 2 i samarbejde med DFI/Public Service Puljen, Media, Nordisk Film- og TV Fond og Fremantle International Sales.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.