Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kim Larsens søn går far i bedene med ny single

Hjalmer Larsen hedder Kim Larsens næstyngste søn. Han er nu klar til at gå nationalskjalden i bedene og udgiver singlen »Hjem til en anden«.

Kim Larsen på Bøgescenen under Smukfest 2016. Nu har har søn Hjalmer netop udgivet sin første single.
Kim Larsen på Bøgescenen under Smukfest 2016. Nu har har søn Hjalmer netop udgivet sin første single.

Der er det der æble, der ikke falder langt fra stammen. Særligt i musikbranchen.

Xander og Anne Linnet. Annette, Keld og Hilda. Alice Eva, Kim og nu også Hjalmer Larsen.

Hjalmer Larsen er Kim Larsens næstyngste søn, og han udgiver i dag sin første single som musikker. Dermed gør han som Kim Larsens datter Alice Eva gjorde i 2013, da hun ligeledes gik faderen i de musiske bede.

Hjalmer Larsens første single hedder »Hjem til en anden«, og på hans Facebook-profil, der bare hedder »Hjalmer«, skriver han:

»I dag er for vild! Tag godt imod »Hjem til en anden«.«

Men det er en tung skygge, der hviler over efterkommerne af hele Danmarks nationalskjald, Kim Larsen. Derfor har hans børn Alice Eva og Hjalmer da også ladet efternavnet ligge hjemme, mens musikken spiller så at sige.

Hjalmer Larsen har i al hemmelighed arbejdet på sine egne sange et stykke tid og har fået kontrakt på verdens største pladeselskaber, Universal Records.

Du kan høre Hjalmers første single her:

Hjalmer Larsen har ikke ønsket at stille op til interview med Berlingske.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.