Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kids’ News nomineret til fornem kulturpris

Børnebibliotekarernes Faggruppe har nomineret Berlingske Medias ugeavis for børn og unge, Kids’ News, til sin årlige kulturpris, BØFA-prisen.

Forsiden af Kids' News
Forsiden af Kids' News

Børnebibliotekarernes Faggruppe har besluttet at nominere Berlingske Medias ugeavis for børn og unge, Kids’ News, til sin årlige kulturpris, BØFA-prisen.

Prisen er en hæderspris, hvis formål er at »gøre opmærksom på et kvalitativt originalt dansk kulturprodukt, rettet mod børn og unge« og uddeles til »personer, der har stået bag værker indeholdende nyskabende og eksperimenterende kvaliteter eller på anden vis har ydet en særlig indsats på det børnekulturelle område – også hvad angår børns vilkår og udviklingsmuligheder,« fremgår det af BØFAs hjemmeside.

»Vi har besluttet at nominere Kids’ News for arbejdet med at formidle nyheder til børn på en respektfuld måde og for at inddrage børn som journalister,« siger bestyrelsesmedlem i BØFA Tenna Hedegaard Pedersen.

Kids’ News så første gang dagens lys 25. april 2014 og har siden hver uge leveret nyheder og livsstilsstof i øjenhøjde med børn i en globaliseret verden – om alt fra sport, mode og mad til videnskab, politik og internationale forhold.

Kids’ News-redaktør Jonas Stenbæk Christoffersen står i spidsen for en redaktion med tre journalister og et korps af børnereportere i 11-13 års alderen.

De øvrige nominerede til BØFA-prisen 2015 er boggnasker.dk og gratisborneboger.wordpress.com. Prisen uddeles 8. september.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.