Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Jelved udpeger ny formand for Radio- og TV-nævnet

Mads Bryde Andersen
Mads Bryde Andersen

Professor i formueret ved Københavns Universitet Mads Bryde Andersen er ny formand for Radio- og TV-nævnet. Han er mandag blevet udpeget af kulturminister Marianne Jelved (R), og professoren skal bestride formandsposten fra årsskiftet og frem mod udgangen af 2016.

54-årige Mads Bryde Andersen er udover at være professor også leder af Center for Pensionsret, og han har siden januar i år været Radio- og TV-nævnets næstformand.

Kulturministeren understreger, at hun især har lagt vægt på den nye formands juridiske kompetencer og erfaring med at lede andre råd og fonde.

- Desuden har han i indeværende periode ydet en værdifuld og engageret indsats som næstformand for Radio- og TV-nævnet. Derfor er det meget glædeligt, at han har sagt ja til at blive beskikket som formand for nævnet, udtaler Marianne Jelved i en pressemeddelelse.

Radio- og TV-nævnet er den centrale myndighed på radio- og TV-området i Danmark, der blandt andet har til opgave at rådgive kulturministeren. Det består ud over formanden af syv medlemmer, der udpeges af kulturministeren for fire år ad gangen, og Marianne Jelved vil i løbet af kort tid udpege de øvrige medlemmer i nævnet for den kommende periode.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.