Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Intimkoncert i Randers udløser stjerneregn over PJ Harvey

Den 47-årige støjrocker begejstrede anmelderne, der kalder briten en af genrens mest interessante skikkelser.

De 1000 siddende publikummer på Værket i Randers fik lov at overvære en sjælden storslået koncert af PJ Harvey, mener anmelderne. Billedet her er fra en festival i Budapest tidligere på måneden. Scanpix/Attila Kisbenedek/arkiv
De 1000 siddende publikummer på Værket i Randers fik lov at overvære en sjælden storslået koncert af PJ Harvey, mener anmelderne. Billedet her er fra en festival i Budapest tidligere på måneden. Scanpix/Attila Kisbenedek/arkiv

Randers. Anmelderne havde en særdeles god aften, da britiske PJ Harvey besøgte Randers for at give intimkoncert på Værket mandag aften.

"Magisk" og "storslået" er blot nogle af de rosende ord, der bliver brugt om koncerten, der bliver belønnet med flotte karakterer hele vejen rundt.

Musikmediet Gaffas anmelder var blandt de mest begejstrede og giver PJ Harvey topkarakteren seks stjerner ud af lige så mange mulige.

De 1000 siddende publikummer "fik lov at overvære en sjælden storslået opvisning i eminent og meningsfuld musiceren", skriver anmelderen blandt andet.

- I aften står det så klart som nogensinde, at hun fortsat er en af rockens absolut mest interessante skikkelser, tilføjer han.

Jyllands-Postens anmelder giver den 47-årige PJ Harvey fem stjerner for en koncert, der bliver betegnet som "storslået krigsteater".

- I Randers lød det hele godt. Også saxofonerne. Og ikke mindst PJ Harveys på én gang smukke, skrøbelige og skærebrænderagtige vokal, der ledte tankerne hen på hendes pragtpræstation på sidste års Roskilde Festival, skriver anmelderen.

Ekstra Bladets anmelder ligger sig i samme spor som Jyllands-Posten. Han kalder koncerten en "nøje arrangeret opvisning i rockteater".

Dog er han mere mådeholden og giver således fire stjerner for oplevelsen på Værket.

Det skyldes blandt andet, at anmelderen savnede vildskab på scenen.

- Først da Polly Jean mod slut gravede ned i bagkataloget og slap hæmningerne en smule gennem en primalt hærgende "50ft Queenie", kom der et tiltrængt element af vanvid i det ellers så konstruerede drama, skriver anmelderen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.