Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hovednavn aflyser sin sidste koncert før Northside

I næste weekend afholdes den aarhusianske musikfestival, Northside, hvor et af hovednavnene er den amerikanske musiker Frank Ocean. I løbet af måneden er flere af hans koncerter blevet aflyst. Og nu er den koncert, som kommer før Northside, også blevet aflyst.

Frank Ocean aflyser endnu koncert. Det skaber bekymring blandt dem, som ser frem til at opleve hans koncert på Northside den 10. juni.
Frank Ocean aflyser endnu koncert. Det skaber bekymring blandt dem, som ser frem til at opleve hans koncert på Northside den 10. juni.

Først blev Frank Oceans koncerter på festivalerne Sasquatch! i Washington den 26. maj og Hangout i Alabama den 19. maj aflyst, og nu er koncerten på den spanske festival Primavera Sound også blevet aflyst. Det skriver festivalen på sin Twitter-profil.

Det er den sidste koncert, inden Frank Ocean skal optræde på den aarhusianske festival, Northside.

Berlingske har tidligere skrevet, at de aflyste koncerter skyldes forsinkelser i produktionen. Arrangørerne bag festivalen i Barcelona oplyser, at det også denne gang er produktionsforsinkelser.

Det skaber bekymring hos flere af dem, som ser frem til at høre på Frank Oceans bløde toner fredag den 9. juni, hvor den amerikanske musiker skal optræde på Northside i Aarhus.

Flere Facebook-brugere spørger på det sociale medie festivalen om, hvorvidt den seneste aflysning kommer til at påvirke koncerten på NorthSide.

Northside svarer dog, at det ikke har betydning for koncerten på den aarhusianske festival.

Til Metroxpress siger talsmand for Northside, John Fogde, at de forventer, at Frank Ocean optræder på festivalen.

»Vi er fortsat i dialog med Frank Oceans folk og har modtaget tegninger og informationer omkring opbygningen af produktionen. Så vidt jeg er orienteret, øver de lige nu i New York, men der er forsinkelser med produktionen,« siger talsmanden for Northside, John Fogde, til Metroxpress.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.