Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hollywood-ikon sagsøgt for sønnens ulykke

Tom Hanks står til ansvar for at lade sin søn køre i bil, når han er uansvarlig og misbruger, hævder en vred bilist og hans advokater.

Tom Hanks kan skulle til lommerne i kølvandet på hans spiritus- og/eller stofpåvirkede søns biluheld.
Tom Hanks kan skulle til lommerne i kølvandet på hans spiritus- og/eller stofpåvirkede søns biluheld.

København: Sønnens bilulykke kan blive dyrt for Tom Hanks og hans kone, skuespillerinden Rita Wilson.

Den 59-årige superstjerne er nemlig blevet sagsøgt for sin søns ulykke, hvor Chester Hanks angiveligt i februar 2015 skulle have banket op i bagenden på en anden bil, så chaufføren skulle have fået hjernerystelse og piskesmæld.

Det skriver mediet E! News, som har fået fat i retsdokumenterne, der er indgivet til retten i Los Angeles County 25. marts.

Sagsøgeren anklager Hanks 25-årige søn for "at køre bil på en uansvarlig og usikker måde og under indflydelse af alkohol og/eller stoffer", lyder det i papirerne.

Grunden til at sagsøgeren vil stille Hanks og Wilson til ansvar, er, at de er forældre til Chester Hanks og ejere af den Chevrolet, sønnike kørte i.

Derfor hævder sagsøgeren og hans advokater, at Hollywood-parret er ansvarlige for de "fysiske og følelsesmæssige konsekvenser af ulykken".

- På trods af at vide at Chester Hanks er en skødesløs og hensynsløs chauffør og misbruger af stoffer og alkohol, tillod de ham alligevel at køre deres bil, lyder anklagerne.

Hanks og Wilson har endnu ikke kommenteret sagen, og det er heller ikke oplyst, hvor meget der kræves i erstatning.

Chester Hanks har tidligere fortalt om sine misbrugsproblemer og kampen mod sine indre dæmoner.

- Jeg har sniffet så meget coke, at min næse til sidst var tilstoppet, fortalte han i en Instagram-video om sit afvænningsforløb ifølge Entertainment Weekly.

- Hvis jeg kan ændre mig, kan du også - der er altid en udvej, sagde han og fik senere opbakning af sin verdensberømte far.

- Som forældre elsker man sine børn ubetinget. Man støtter dem og hylder deres mod og ærlighed, sagde den dobbelte Oscar-vindende filmstjerne til Entertainment Weekly.

Foruden Chester Hanks har Tom Hanks endnu en søn med Rita Wilson, mens han har to andre børn fra sit ægteskab med skuespillerinden Samantha Lewes.

Hanks spiller over for danske Sidse Babett Knudsen i hele to film i år - "Inferno" og "A Hologram for the King".

/ritzau/FOKUS

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.