Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Her kommer Paris Hilton

Hun er en af disse irriterende, rige blondiner, som aldrig har gjort en dags ærligt arbejde, og som altid er i bladene. Så fik hun sin egen sex-video på internettet og et reality-show på TV, og nu er hun for alvor kendt. Hun hedder Paris Hilton.

Paris Hilton - kendt for at være kendt, og nu også kendt for at være kendt for at være kendt. Foto: Jennifer Graylock <br>Foto: Sean Garthsworthy
Paris Hilton - kendt for at være kendt, og nu også kendt for at være kendt for at være kendt. Foto: Jennifer Graylock <br>Foto: Sean Garthsworthy

WASHINGTON

Er der nogen, der har hørt om Paris Hilton?

Hver for sig giver ordene mening. Paris - en by i Frankrig. Hilton - et hotel. Men sammen?

Paris Hilton er en ung kvinde, som er kendt for at være kendt, og som i øjeblikket i USA synes at være alle steder. På TV, på forsiden af sladderbladene, over alt på internettet - hallo, er hun på internettet, men derom senere. Hun har platinblondt hår, hun går klædt i tæt på ingenting, hun dukker op over alt, hvor der er fotografer, og så er hun en af arvingerne til Hilton-formuen. Vi taler om en bid på omkring 30 mio. dollar. Men har hun nogensinde foretaget sig noget konstruktivt, noget, som vi i Jylland ville kalde ærligt arbejde?

Vist nok ikke, og hun fik heller ikke sin studentereksamen, men hun er en sød og klog pige, siger hendes far.

Nu har hun så fået mere omtale end selv Paris Hilton bryder sig om. I forrige måned havnede en tre minutter lang videobid pludselig på internettet. Filmen var optaget for tre år siden, og den viste den dengang 19-årige Hilton i kødelig lyst med den 30-årige Rick Salomon. Rygtet gik som en løbeild. Der var sex, rigtig sex, det var Paris Hilton, hende den irriterende med bukserne, der altid var ved at falde af, og på ingen tid blev hun Google-emne nummer et.

En følelse af skadefryd gik gennem Amerika, for hun har længe været en invitation til jantelov, hende Paris. Ikke blot var hun rig og så godt ud, men hun var også så urimeligt utilbageholdende med sin rigdom og skønhed. I september 2000 skrev magasinet Vanity Fair en artikel, som portrætterede hende og hendes lillesøster Nicky som dumme blondiner, der bare ville have sjov i gaden, og selv om hovedpersonen den dag i dag er rasende over artiklen, har hun ikke i mellemtiden gjort meget for at afkræfte den.

Den ene dag har hun været til premiere i Australien, den næste i New York, den ene dag til fest iklædt bikini og støvler og kun det, den næste iklædt det samme, bare anderledes, og hun har engang beskrevet sin hverdag således og i fuld alvor: »Jeg står op omkring klokken ni eller ti, så tager jeg måske en skuespilklasse eller to, så spiser jeg lunch med mine veninder, sover lidt og går i by om aftenen. Jeg forsøger at arbejde hårdt.«

Så kom sexvideoen, og selv Paris Hilton skammede sig. Hun svor, at hun aldrig mere ville træde frem for offentligheden, og at hun var færdig med at være Paris Hilton - men det holdt kun i tre uger, så gav hun et åbenhjertigt interview til et sladderblad, og nu har hendes eget reality-show netop haft premiere på amerikansk TV. Hun og en anden rig veninde, sangeren Lionel Richies datter, tilbringer fem uger på en bondegård på bøhlandet i Arkansas, hvor hun går rundt i svinestalden i højhælere og make-up og forklæde.

På samme måde, som man må se et trafikuheld, måtte Amerika også se denne udsendelse.

13 millioner seere tunede forleden ind for at se Paris Hilton, kendt for at være kendt, og nu også kendt for at være kendt for at være kendt, og det betyder blot, at vi vil se endnu mere til hende.

Er De ikke lykkelig?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.

  • Musik
  • Film
  • Bøger
  • Koncerter
  • Scene
  • Kunst
  • Spil
  • Arkitektur
  • TV & Serier