Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Her er Mads Mikkelsens næste Hollywood-rolle

Mads Mikkelsen har sagt ja til en rolle i udenlandsk storfilm.

Filmen er baseret på det engelske spionthriller-ikon John le Carrés roman fra 2010, »Our Kind Of Traitor«. På dansk »Dimas drøm«.
Filmen er baseret på det engelske spionthriller-ikon John le Carrés roman fra 2010, »Our Kind Of Traitor«. På dansk »Dimas drøm«.

Lige nu er Mads Mikkelsens navn lige så varmt som middagssolen over Hollywood, skriver bt.dk.

Faktisk vader han i tilbud fra filmmogulerne i den såkaldte Tinseltown. Filmsitet The Wrap har talt med Mikkelsens LA-agenter, som afslører, at han har sagt ja til en rolle i storfilmen »Our Kind Of Traitor«. Selvom den egentlig er engelsk finansieret, arbejder filmens castere lige nu i Los Angeles. Det skriver bt.dk.

Filmen er baseret på det engelske spionthriller-ikon John le Carrés roman fra 2010, »Our Kind Of Traitor«. På dansk »Dimas drøm«.

Også Ralph Fiennes og Jessica Chastain (»The Help« og »Tree Of Life«) nævnes i forbindelse med projektet. En repræsentant for den hotte rødhårede skuespillerinde siger dog, at hun endnu ikke har modtaget et tilbud.

The Wrap nævner som flere andre amerikanske medier Mikkelsen som mulig Oscar-favorit i kraft af rollen i »En kongelig affære«. Den er med i gryden med de film, der endeligt vil blive nomineret til Oscar-priserne.

Lige nu har Mikkelsen travlt med optagelserne af tv-versionen af »Ondskabens øjne«, hvor han spiller Hannibal Lechter.

»Our Kind Of Traitor« fortæller historien om et ungt engelsk par (Mikkelsen og Chastain), der finder sammen med en russisk forretningsmand efter et tilfældigt møde på en ferie.

Hvad de ikke ved er, at den gådefulde russer er kriminel og forsøger at hoppe over til det britiske efterretningsvæsen, inden hans fjender når at myrde ham. Han ser parret som sin livline.

Parret bliver hyret af MI6 - herefter følger en dødelig jagt, som tager dem fra basarerne i Marrakesh til London, til finalen i French Open i Paris med klimaks i de schweiziske alper.

Mikkelsen har mange filmjern i ilden lige nu. Han er også involveret i »The Necessary Death of Charlie Countryman« (med Shia LeBeaof), »Michael Kohlhaas«, westernfilmen »The Stolen« og Jørgen Leths søn, Asgers »Move On«.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.