Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Her er Det Kongelige Teaters nye program: »Der vil være psykologiske knytnæver og moderne mesterværker«

Der loves kunst og kvalitet fra øverste hylde, når Det Kongelige Teater skyder den nye sæson i gang. Publikum kan blandt andet glæde sig til en opførelse af Lars von Triers »Riget« og Klaus Rifbjergs »Den kroniske uskyld.«

Pressebillede i forbindelse med den kommende sæson 2017/2018.
Pressebillede i forbindelse med den kommende sæson 2017/2018.

»Der vil være psykologiske knytnæver, uomgængelige klassikere, fængende hits, udfordrende dybder, gys, virkelighed, masser af humor og moderne mesterværker – alt sammen 100% live!«

Sådan præsenterer Det Kongelige Teater den nye sæson 2017/2018. Såvel er der givet op til de høje forventninger fra publikum, der kan se frem til en broget blanding af oplevelser. Og det er ikke kun i København. Endnu engang vil teatret nemlig brede kunsten ud over landet med 11 turnéer i 32 danske byer.

Den kommende sæson vil blandt andet byde på teateroplevelser med en opførelse af August Strindbergs »Frøken Julie«, der vil »få scenen til at emme af sex, køn, klasse, magt og ikke mindst masser af skamløs flirt«.

Også Klaus Rifbjergs roman »Den kroniske uskyld« bliver opført som teater for første gang nogensinde. Og så får publikum mulighed for at opleve en teaterudgave af Lars von Triers »Riget«. For børnene er der lagt op til hygge med Peddersen og katten Findus.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Pressebillede i forbindelse med den kommende sæson 2017/2018.
Pressebillede i forbindelse med den kommende sæson 2017/2018.

Masser af ballet

Balletmester Nikolaj Hübbe har, med teatrets egne ord, skruet et sjældent fint og alsidigt program sammen med højdepunkter fra både moderne og klassiske koreografer.

Det er Hübbes 10. sæson som balletmester, og i sin tid startede det blandt andet med balletten »Silk and Knife«, der i den kommende sæson bliver opført i en ny toer. Også klassikerne »Svanesøen« og »Nøddeknækkeren« vil endnu engang indtage operaen på Holmen.

Store opera- og koncertoplevelser

Programmet for den kommende sæson løfter også sløret for store opera- og koncertoplevelser. Ifølge teatret er både »elskede klassikere, romantiske favoritter og moderne mesterværker på programmet«.

Blandt andet med Giuseppe Verdis store operatriumf »Rigoletto« fra 1851 om den pukkelryggede og latterliggjorde hofnar, der kæmper for at få respekt. Den synges af blandt andre Johan Reuter, Peter Lodahl og Sofie Elkjær Jensen.

Det fulde program for den kommende sæson offentliggøres senere af Det Kongelige Teater.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.