Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Her er Casper og Franks nye filmprojekt

"Klovn"-duoen går snart i gang med optagelserne til deres nye 80'er-komedie "De første danske jordbær", som skal handle om Janteloven

Casper Christensen og Frank Hvams nye film "De første danske jordbær" forventes at få premiere i foråret 2017. Free/Pressefoto
Casper Christensen og Frank Hvams nye film "De første danske jordbær" forventes at få premiere i foråret 2017. Free/Pressefoto

. "De første danske jordbær" er titlen på Casper Christensen og Frank Hvams kommende film.

Skaberne af det uhyre populære "Klovn"-univers er ved at forberede filmen, som tager afsæt i et helt nyt univers, som kommer til at ligge langt væk i tid og sted fra "Klovn".

- "De første danske jordbær" er ikke en ny "Klovn"-film. Det bliver en komedie om Janteloven, som foregår i Danmark i starten af 1980'erne og følger en lille gruppe excentriske pionerer, der sammen sætter sig for at gøre det umulige og skabe verdenshistorie, lyder det i en pressemeddelelse.

De nærmere detaljer om "Klovn"-skabernes kommende film er ind til videre hemmelige, men 45-årige Frank Hvam og 47-årige Casper Christensen er ved at ordne det sidste, inden optagelserne går i gang.

- Casper og Frank er lige nu ved at lægge sidste hånd på manuskriptet og i fuld gang med at finde skuespillere, men det ligger allerede fast, at Casper og Frank har castet sig selv i to af de bærende hovedroller. Hvem der skal spille de øvrige hovedroller, og hvad filmen kommer til at handle om vil blive offentliggjort, inden optagelserne går i gang, lyder det hemmelighedsfuldt.

Janteloven som begreb blev skabt af Aksel Sandemose i romanen "En flygtning krydser sit spor" og rummer blandt andet buddet om, at man ikke skal tro, man er noget.

Optagelserne til "De første danske jordbær" går i gang på Fyn den 22. august og slutter i slutningen af september. Filmen forventes at få premiere i foråret 2017.

/ritzau/FOKUS

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.