Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Gråbøl afslører sex-scene i Forbrydelsen

Nu ryger Sarah Lunds sweater.

Sofie Gråbøl som Sarah Lund i Forbrydelsen lll.
Sofie Gråbøl som Sarah Lund i Forbrydelsen lll.

Selv Sarah Lund har brug for kærlighed. Og den kommer til hende i Forbrydelsen III, fortæller Sofie Gråbøl i et interview med den engelske The Guardian. Det skriver bt.dk.

Den britiske morgenavis har besøgt København for at tale med Sofie Gråbøl over en kop mint-te op til den engelske premiere på den sidste »Forbrydelsen«.

- Sarah Lund er ikke Tin Tin eller en actionhelt, som du kan blive ved med at smide ind i den ene mordsag efter den anden, siger Sofie Gråbøl til avisen.

- Der er nødt til at være en naturlig udvikling. Vi har været nødt til at finde et nyt sted for Lund. Hun har besluttet, at hun måske skal have hus og have, et forhold til sin søn og - hvem ved? - måske finde kærligheden, siger hun også.

Gråbøls engelske formulering for »finde et nyt sted« er »stripped bare«. Da den engelske journalist spørger, om det kun skal forstås billedligt, svarer Sofie Gråbøl grinende.

- Nej, det kunne jo være, at Sarah også bliver strippet nøgen fysisk. Vent et øjeblik... i episode... nej, jeg kan ikke huske hvilken episode.

Kampen for en eller flere romantiske scener i »Forbrydelsen« har ikke været hård. Tekstforfatteren Søren Sveistrup har frivilligt givet Sarah noget kærlighed. Der går rygter på Forbrydelsen-settet om den dag, Sofie, brød ind på Sveistrups kontor og råbte:

- Jeg er Clint Eastwood (i Forbrydelsen, red.). Har han ikke kærester?

Gråbøl bekræfter episoden:

- Ja, jeg syntes, at vi isolerede Sarah så meget, at jeg var bange for at vi helt ville miste hende, forklarer hun.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.