Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fyret Top Gear-vært taler ud: Troede jeg havde kræft

Det var mistanke om kræft, der i marts fik Jeremy Clarkson til at tabe besindelsen og kostede ham jobbet på Top Gear, skriver han i klumme.

Jeremy Clarkson var bange for at have fået kræft, da han i marts blev fyret fra sin stilling som vært på Top Gear.
Jeremy Clarkson var bange for at have fået kræft, da han i marts blev fyret fra sin stilling som vært på Top Gear.

Rygterne har været mange, og de har svirret længe. Nu fortæller den kontroversielle ex-vært på Top Gear, hvad der gik forud for fyringen på det populære bil-program med 350 millioner seere over hele verden.

10. marts blev Jeremy Clarkson suspenderet efter angiveligt at have været i klammeri med produceren Oisin Tymon. Søndag fortæller Clarkson, at han to dage inden havde fået fortalt af sin læge, at han sandsynligvis havde en kræftknude på tungen, som han burde få undersøgt med det samme.

»Men det kunne jeg ikke. Vi var midt i optagelserne til en Top Gear serie. Og Top Gear kom altid i første række,« skriver han i sin klumme i Sunday Times.

Her kommer han også ind på, at en senere undersøgelse af knuden viste, at den ikke var ondartet.

Det kan godt være, at beskeden om en mulig kræftknude havde rystet Jeremy Clarkson, men da han fik at vide, at hans kontrakt på BBC ikke blev forlænget, følte den populære vært et »enormt tab«.

»I mere end 12 år har Top Gear været mit liv, fuldstændig. Det var en altopslugende enhed, et mangehovedet globalt monster, som var dysfunktionelt og akavet og galt, men jeg elskede det med passion. Jeg elskede det som mit eget barn,« skriver han.

»Jeg fik kvalme, for efter jeg mistede mit hjem og min mor, kastede jeg mig endnu mere energisk over mit job, og så, idiotisk nok, formåede jeg også at miste det.«

I sin klumme skriver Jeremy Clarkson også, at det hårde »break up« med Top Gear havde fået ham til at overveje at slutte sin tv-karriere. Til sommer starter han dog i et nyt job, som han ikke vil komme nærmere ind på.

Over en million mennesker skrev under på en anmodning til BBC for at få den ekstremt populære vært tilbage på tv-skærmen. Uden det ønskede resultat.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.