Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Folketingsmedlem i 'Luksusfælden'

Det 52-årige folketingsmedlem Mette Reissmann i 'Luksusfælden'. Igen.

Det socialdemokratiske folketingsmedlem Mette Reissmann vender tilbage til TV3-programmet 'Luksusfælden' i programmets 14.ende sæson.
Det socialdemokratiske folketingsmedlem Mette Reissmann vender tilbage til TV3-programmet 'Luksusfælden' i programmets 14.ende sæson.

I den 14. sæson af TV3s populære 'godt-det-ikke-er-mig-program', vender den garvede erhvervsjurist tilbage til programmet, som hun var ekspert og rådgiver i, da 'Luksusfælden' begyndte sin første sæson i 2006, og som hun medvirkede i i programmets første syv sæsoner. Programmet følger danskere, der er ved at drukne i gæld og ubetalte regninger, og eksperterne hjælper dem på fode igen.

Måske har også Mette Reissmanns medvirken i det populære tv-program hjulpet til at gøre hende kendt i en bredere skare. I hvert fald blev hun valgt ind i Folketinget i 2011 som medlem for Socialdemokraterne.

Reissmann har været jurist i Forbrugerrådet, chefkonsulent i Forbrugerstyrelsen og direktør for organisationen Forbruger Europa samt lektor på Copenhagen Business School. I dag er hun selvstændig konsulent, og altså nu igen eksepert i 'Luksusfælden', hvor hun skiftes med Jan Swyrtz og Carsten Linnemann til at hjælpe forgældede danskere ud af det økonomiske kviksand, de er havnet i.

Reissmann og hendes kolleger kommer godt rundt i landet i forårets 12 nye afsnit af 'Luksusfælden', og besøger blandt andet gældsplagede danskere  på Amager, i Thisted, Næstved, Dalsmose og Herlev.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.