Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Første Hobbit-trailer lækket - se den her

Hobbitten er en af de mest ventede film i 2012. Se den helt nye trailer til Peter Jacksons næste superhit.

Bilbo Sækker spilles af Martin Freeman, som bl.a. kendes fra Ricky Gervais’ comedy-hit The Office.
Bilbo Sækker spilles af Martin Freeman, som bl.a. kendes fra Ricky Gervais’ comedy-hit The Office.

I mindst et par omgange så det ud til, at den succesfulde new zealandske instruktør Peter Jackson måtte smide filmatiseringen af Hobbitten, men så kom det grønne lys i foråret. Og nu er filmproduktionen så langt fremme af Hobbitten: En uventet rejse at den også har fået en officiel trailer.

Instruktør Peter Jackson, der også stod bag Ringenes Herre-trilogien, har ellers haft store problemer med finansieringen af projektet og blev pludselig ramt af sygdom, ligesom den ene af instruktørerne - Guillermo Del Toro – i 2009 projektet.

Også faglige konflikter og skærmydsler med filmselskabet Warner Brothers har truet tilblivelsen. Sidste år truede Warner med flytte produktionen af Hobitten væk fra New Zealand, da amerikanerne frygtede, at lokale fagforeninger ville boykotte optagelserne for at gennemtvinge en kollektiv lønaftale. Så trådte den newzealandske regering dog til og valgte at ændre arbejdslovgivningen og give Warner Bros en række skattefordele for at beholde produktionen af Hobitten i Jacksons hjemland.

Hobitten er anslået til at have et budget på 2,7 milliarder kroner. Kendte ansigter som Cate Blanchett, Ian McKellen og Orlando Bloom spiller igen med i fantasyhittet om Bilbo Sækker.

Bilbo Sækker spilles af Martin Freeman, som bl.a. kendes fra Ricky Gervais’ comedy-hit The Office.

Hobbitten: En uventet rejse får premiere den 14. december 2012.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.