Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Finn Nørbygaard aflyser alle shows

Finn Nørbygaard har aflyst showet ‘Finn forfra - Skøre Finn i en time’, der skulle landet rundt de næste par måneder.

Komikeren og skuespilleren Finn Nørbygaard har aflyst sit seneste show.
Komikeren og skuespilleren Finn Nørbygaard har aflyst sit seneste show.

Finn Nørbygaard har aflyst showet ‘Finn forfra - Skøre Finn i en time’, der skulle landet rundt de næste par måneder. Det var ellers meningen, at komikeren skulle turnere med et lidt anderledes og skørt one-man show.

Men en lukrativ aftale, der formentlig betyder et bredere publikum, var for god til at sige nej til, så nu er 'Finn forfra'-showene skrottet. Til gengæld arbejder den folkekære komiker på et nyt show, der gerne skulle blive klar til efteråret.

- Kontakten med de nye samarbejdspartnere opstod kort før jul helt spontant, og jeg kunne straks se nogle spændende muligheder, som også i et længere perspektiv kan få stor betydning, siger Finn Nørbygaard til bt.dk.

Indbringende forretning

Og det nye show, der også indeholder muligheder for tv-optagelser kan blive en indbringende forretning for Finn Nørbygaard, der er ved at finde sine ben igen efter sit økonomiske kollaps og efterfølgende skilsmisse sidste år.

Ifølge Allan Olsen fra Bondrup Communications, der står bag beskeden om det nye show, bliver det en slags ‘relancering af den gode gamle Finn Nørbygaard’.

- Det bliver nok mere af den folkelige Finn, og der kommer mere på end i det show, der skulle have været nu her, siger Allan Olsen og fortæller, at de sidste aftaler med scenefolk og musikere er ved at falde på plads.

Sidste år proklamerede komikeren ellers, at han var færdig med forestillinger for 'Hr. og Fru Jensen', og at ‘folkelige Finn’ skulle på afspadsering.

- Jeg ved ikke, om Skøre Finn passer ind nogen steder, og jeg er ligeglad. Folkelige Finn var altid meget optaget af den slags, men jeg vil ikke sammenligne mig med andre komikere. Jeg er ude på ballade igen, sagde Finn Nørbygaard til bt.dk i november.

Men nu tyder alt altså på, at der til efteråret igen bliver plads til Finn Nørbygaard, som man kender ham fra ‘Mig og Elvis’ og ‘Musik og fis’.

- Det er lidt af en opmuntring for ham. Det er godt, at der er nogen, der tør tro på ham igen og investere i ham, siger Allan Olsen.

Dem, der allerede har købt billetter til 'Finn forfra - Skøre Finn i en time', kan få pengene refunderet der, hvor de har købt billetterne.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.