Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fetterlein spiller »Fetter« i ny serie: »Jeg vil give lidt mere af mig selv«

»Fetter« læner sig meget op ad hovedrolleindehaverens eget omtumlede liv. »Jeg har det virkelig okay med at tage lidt pis på mig selv og min fortid,« siger Frederik Fetterlein.

Frederik Fetterlein spiller hovedrollen i »Fetter«, der handler en del om hans eget omtumlede liv.
Frederik Fetterlein spiller hovedrollen i »Fetter«, der handler en del om hans eget omtumlede liv.

Frederik Fetterlein debuterer 7. marts som skuespiller i serien »Fetter«, der ifølge produktionsfolkene bag er fiktion, men som ifølge synopsen til serien minder temmelig meget om Fetterleins eget omtumlede liv.

Instruktøren, Adam Bonke, siger da også, at det er »et stykke fiktion, der flirter voldsomt med virkeligheden.«

Den 45-årige eks-tennisstjerne, hvis karriere toppede midt i 1990erne og sluttede for godt ti år siden, har siden forsøgt sig med lidt af hvert professionelt og har været en hyppig gæst i både sladderpressen og i diverse reality-programmer.

Nu skal han så spille hovedrollen som Fetter i serien af samme navn, som foreløbig er planlagt til 11 korte afsnit á 15 minutter.

Introduktionen lyder som følger:

»Vi møder Fetter første gang på sin polterabend, hvor han fyrer den af på et hotelværelse i selskab med en masse kendisser, nøgne damer og en hel del champagne. (...) Aftenens eskapader ender i en video, på Ekstra Bladets hjemmeside, hvilket resulterer i at hans kommende kone, milliardærarvingen Simone, smider ham på porten.«

Nu skal Fetter klare sig selv, hvilket selvsagt ikke er hans spidskompetence, men så kommer stand-up-komikeren Uffe Holm ham til hjælp. De to nye venner slår pjalterne sammen. Planen er at tjene store penge og få Simone tilbage.

I serien bliver det hurtigt tydeligt, at Fetter egentlig gerne vil det gode og gøre alle glade, men på en eller anden måde bliver ved med at fucke up.

Det kunne give assosiationer til andre både danske og udenlandske komedieserier, men Uffe Holm mener, at det anderledes ved »Fetter« er, at Frederik Fetterlein er meget tættere på sin karakter i serien, end hvad tilfældet er i andre kendte serier med samme opbygning.

»Frederik springer op, drejer rundt og lander altid på benene igen, og det gør Fetter også,« siger han.

Også Frederik Fetterlein selv er postiv over seriens udgangspunkt i sit eget vilde liv. Hans vej væk fra reality blev gennem »Fetter«, og han er både stolt over og spændt på at skulle vise kritikerne, hvor langt hans evner rent faktisk rækker. Fordommene, mener han ikke, kommer til at spænde ben for ham.

»Jeg har altid gerne villet lave en serie om mig selv. Og jeg har det virkelig okay med at tage lidt pis på mig selv og min fortid,« griner Fetterlein.

Også andre kendisser som Lina Rafn, Oliver Bjerrehus, Dan Rachlin, Peter Ålbæk, Brian Nielsen, Masha Vang og Jonas Schmidt optræder i »Fetter«.

De første to afsnit af »Fetter« er gratis og kan ses på Mashed.net fra på mandag. Resten af serien kan købes for 69 kr.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.