Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

DR2's TV! TV! TV! stopper

Gennem knap to år har Ane Cortzen begejstret og kritisk guidet DR2's seere gennem tv-verdenen, men nu er det slut. Cortzen bliver dog på skærmen og er i foråret klar med et nyt program.

"TV!TV!TV!" med den karismatiske Ane Cortzen i front stopper til december.
"TV!TV!TV!" med den karismatiske Ane Cortzen i front stopper til december.

DR2's store guldgrube de sidste par sæsoner, "TV! TV! TV!", siger nu farvel og tak. Sidste program bliver sendt 12. december, og så er det slut med den karismatiske og kække Ane Cortzens energiske og humoristiske guides rundt i det store tv-land. Det skriver Mediawatch.

- Grunden til at vi stopper er fordi vi ønsker at slutte på toppen - før programmet går hen og bliver en gentagelse af sig selv og jeg en karikatur. De bedste programmer slutter altid, før man når at blive træt af dem - Fawlty Towers, The Office, Den 11. time mm. Så selvom det er både vemodigt og fyldt med stor sorg, så er vi fast besluttet og overbevist om, at det er det rigtige, lyder begrundelsen fra Ane Cortzen.

Men den korthårede og jakkesætsklædte Cortzen siger absolut ikke farvel til tv, selvom hendes tv-program om tv ikke længere kommer til at køre i tv.

- Vi vender tilbage med et nyt program til foråret, som bliver TV! TV! TV!'s efterfølger. Vi går i gang i januar med at brygge på et nyt koncept, men hjerteblodet og energien fra TV! TV! TV! bliver helt sikkert ført videre,- skriver hun i en mail til Mediawatch.

"TV! TV! TV" havde premiere i februar 2011 og blev hurtigt en succes - både blandt anmeldere og seere. Sidste år kårede Politikens læsere det til "Årets bedste tv-program" og Ane Cortzen til "Årets kvindelige tv-vært". Cortzen vandt desuden som "Årets værtstalen" ved mediebranchens TV-pris i 2011.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.