Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

DR sætter navn på ny mediedirektør

Henriette Marienlund overtager fra 1. april jobbet som mediedirektør i DR. Hun har tidligere været en del af TV-Avisen og haft ansvaret for TV2 Nyhederne.

Henriette Marienlund. Foto: DR
Henriette Marienlund. Foto: DR

Det bliver Henriette Marienlund, der fra 1. april overtager posten som mediedirektør i Danmarks Radio. Det oplyser DR i en pressemeddelelse. Hun overtager jobbet fra Gitte Rabøl, der har haft ansvaret siden 2011.

Henriette Marienlund har været en del af Danmarks Radio siden 2013. Senest som tværgående chef for DR Medier, men inden da som nyhedsredaktør og konstitueret kanalchef for DR1. Tidligere har hun bl.a. været redaktionschef på TV2 Nyhederne, redaktør på DR Nyheder, indlandsrapporter på TV-Avisen og reporter på Kanal 2.

»Jeg har naturligvis ideer, som jeg nu glæder mig til at folde yderligere ud. Den røde tråd vil være, at vi skal levere indhold, der viser mod og giver indsigt. Det skal stå helt knivskarpt, at public service-indhold fra DR er noget ganske særligt,« fortæller Henriette Marienlund i pressemeddelelsen fra DR, hvor hun også byder medarbejdere, eksperter, politikere og branchefolk til kaffe og en snak om fremtidens mediebillede. Noget, der ifølge DRs bestyrelsesformand, Michael Christiansen, netop er en af Marienlunds styrker:

»Henriette Marienlund har en klar vision for, hvad godt public service-indhold er – nu og ikke mindst i fremtiden og tilmed en indgående indsigt i selve produktionen,« siger Michael Christiansen.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.