Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

DR og TV 2 bytter profiler

Danmarks to store TV-kanaler bytter værter. Mens Johannes Langkilde tager over Atlanten for at rapportere hjem til DRs seere, skal Hammerslag-værten Peter Ingemann udvikle nye programmer for TV 2.

Johannes Langkilde går til DR og Peter Ingemann går til TV2
Johannes Langkilde går til DR og Peter Ingemann går til TV2

Tidligere mandag blev det offentliggjort, at TV 2 Nyhedernes populære vært Johannes Langkilde skifter teleprompteren på Kvægtorvet ud med et korrespondent-job i USA for DR. Nu skifter en stor DR-profil til TV 2.

TV-stationen har valgt at åbne produktion i Aarhus, og Hammerslag-vært Peter Ingemann skal stå i spidsen for udviklingen af programmer, der alle har rødder vest for Storebælt. Programmerne skal sendes på hovedkanalen og den nye kanal TV 2 Fri.

»Jeg har været rigtigt glad for at lave »Hammerslag«, men jeg vil også noget andet og mere. Jeg har også mange ideer og forslag til programmer, som kunne være spændende at realisere, og når en kanal som TV 2 tilbyder, at vi skal prøve, hvad det kan udvikle sig til, kan jeg ikke sige nej - det bliver fantastisk spændende,« siger Peter Ingemann.

Fælles for de to jobskifter er, at begge værter ønsker nye udfordringer. Noget, som begge kanaler har fuld forståelse for.

»Det er naturligvis et tab at miste så profileret og professionel en medarbejder som Johannes. Han har varetaget en række væsentlige opgaver for TV 2 Nyhederne gennem de seneste år. Men det er også forståeligt, at Johannes søger nye udfordringer som korrespondent i USA, og vi ønsker ham held og lykke,« siger TV 2s nyhedsdirektør Michael Dyrby om Johannes Langkildes farvel.

Mikael Kamber udfylder det nyhedshul på TV 2 Nyhederne, som Johannes Langkilde efterlader, så snart Kamber har overdraget sine opgaver på programmet »21’eren på News«.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.