Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

DR er klar med X Factors afløser

DR er klar med et nyt musikalsk show, der skal afløse X Factor, der fredag aften vises for sidste gang på DR.

Dommerne - Remee, Sanne og Blachmann. X Factor 11, liveshow 6 i DR Byen fredag den 30. marts 2018.
Dommerne - Remee, Sanne og Blachmann. X Factor 11, liveshow 6 i DR Byen fredag den 30. marts 2018.

Kort før sæsonfinalen af X Factor på DR løber over skærmen for sidste gang, før TV" overtager, er tv-stationen klar med programmets afløser.

To meget store musikstjerner skal kæmpe mod hinanden og mod og med seerne i det nye underholdningsprogram på DR.

Sådan beskriver DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme selv det nye program, der skal afløse X Factor.

»Det er splinternyt danskudviklet format, som vi udvikler i samarbejde med Nordisk Film og TV.«

»Det bliver en megamoderne måde at lave underholdning på. Noget nyt, fordi vi virkelig har lyst til at give vores seere en ny oplevelse, når de sidder fredag eller lørdag aften og skal følge det her underholdningsprogram«, siger han.

Han vil ikke afsløre meget om selve showet, men han beskriver det som noget, der aldrig før er set. Og så får seerne en vigtig rolle.

»Det bliver et program, som har supermeget seerinvolvering. Vi kan ikke lave programmet, uden seerne er med«, siger han.

Fredag aften står Rasmus, Jamie Talbot og gruppen Place on Earth på scenen for at kæmpe om at blive den sidste X Factor-vinder på DR.

Fra næste sæson overtager TV2 »X Factor«, men det er endnu ikke meldt ud, om showet fortsætter på samme måde, eller hvem dommerne bliver.

»X Factor« har kørt 11 sæsoner på DR.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.