Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Det skrev vi om Ghita Nørby 5

Det skrev vi om Ghita Nørby.

Det kunstneriske gennembrud. Det mere kunstneriske gennembrud kommer samme år med opsætningen af »En Duft af Honning«, hvor Ghita Nørbys håndtering af hovedrollen møder stor ros hos anmelderne i alle medier. Stykket er hendes første på Allé-scenen, som hun har forladt Det Kgl. Teater til fordel for. Her får hun rigtigt lov til at brillere. Efter premieren og de gode anmeldelser udtaler hun til Berlingske: »Faktisk er det en lykke, man ikke kan fatte, og givet er det, at saadan en følelse faar jeg aldrig mere  selv om jeg skulle blive heldig en anden gang.«

Vi formoder, at hun også har været lykkelig siden.

Berlingske Tidende, den 20. marts 1960.

Om det Berlingske Arkiv

Skal du skrive en bog? Lave historisk research? Se her hvordan du får adgang til Berlingskes unikke samling af avisudklip fra 1930 til 1989 og slip for at gennemgå kilometervis af mikrofilm. Arkivet indeholder omkring 70.000 kuverter. En meget stor samling med materiale om utallige personer - politikere, embedsmænd, skuespillere, musikere, forskere, forbrydere og så videre. Tilsvarende har vi samlinger af udklip om et emne eller begivenhed. Læs mere her.

Giv en avisforside i fødselsdagsgave.

Få en digital højopløst kopi til for eksempel plakat. Læs mere her.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.