Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens valgplakat

Det handler om tillid

Frank Jensen
Frank Jensen

Der findes værre valgplakater end Frank Jensens, men noget grafisk eller kommunikativt vidunder er Københavns overborgmesters henvendelse til offentligheden på den anden side heller ikke.

Frank Jensen skiller sig selv ud fra adskillige andre kandidater med den kække, åbentstående skjorte og navnlig en mere dynamisk billedkomposition. Modsat talrige andre kandidater ved de fleste, hvem han er, og den genkendelsens glæde eller rædsel spiller den relativt set mere dynamiske opsætning på. Det partimæssige tilhørsforhold er nærmest underordnet overborgmesterens rolle som bykonge gennem syv år.

Frank Jensen ligner en mand, der nu – nu! – er ved at tage arbejdstøjet på og gå i gang for vores fælles bedste med det bløde slogan »Alt det vi har sammen«. Det er også værd at erindre sig selv om i en for tiden stadig mere splittet hovedstad – og så ligger der en interessant kunsthistorisk reference i den måde, sætningen er præsenteret på til højre for overborgmesterens ungdomme- lige ansigt. Barbara Krüger, amerikansk billedkunstner, har haft en længere karriere end Frank Jensens ved at sætte ord og sætninger sammen på en grafisk sammenlignelig måde. Men hvor stemningen i Barbara Krugers collageligende billeder er foruroligende med en implicit kritik af for eksempel forbrugersamfundet, er Frank Jensens budskab beroligende: Stem på mig. I ved, hvad I har. Det kan sagtens blive meget værre, signalerer plakaten. Frank Jensen eller kaos.

Frank Jensen Socialdemokratiet

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.