Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

De blev fyret af DR - men nu er der godt nyt fra Ditte og Louise

De blev fyret af DR, men der skal mere til at slå de populære damer Ditte Hansen og Louise Mieritz ud. Robert-nomineringsfrokost på Tivoli Hotel søndag d. 22. januar 2017. Ditte Hansen & Louise Mieritz
De blev fyret af DR, men der skal mere til at slå de populære damer Ditte Hansen og Louise Mieritz ud. Robert-nomineringsfrokost på Tivoli Hotel søndag d. 22. januar 2017. Ditte Hansen & Louise Mieritz

For en måned siden blev de to populære skuespillere Ditte Hansen og Louise Mieritz sendt til tælling, da DR helt ud af det blå besluttede at lukke duoens komedieserie ’Ditte & Louise’. Seertallene var for lave, lød første forklaring. Den næste, at serien ikke var bred og samlende nok.

»Vi er ganske enkelt rystede,« sagde 45-årige Louise Mieritz den gang om den uventede udmelding.

Men tro mod hvem de i såvel virkeligheden som i serien er, skal der mere til at slå dem ud.

»Nu laver vi bare en spillefilm,« siger hun ikke uden stolthed i stemmen.

»Vi rider stadigvæk på den bølge af ’lovestorm’, som vi blev mødt med, da nyheden kom frem. Vi blev meget rørte og stolte over det. Og det har givet os sindssygt meget energi,« siger hun videre om de mange reaktioner fra såvel pressse som fans af serien.

’Ditte & Louise’ er da også nomineret til en Robert for serien, der helt uden hæmninger udstiller de problemer, som kvinderne i 40erne overlever.

Og det er mener skuespillerparret altså, at der stadig er masser af behov for.

Men i stedet for at kaste sig ud i en sæson tre, laver de en spillefilm.

»Vi spurgte os selv ’hvad er det sværeste?’ og ’hvad er det sjoveste?’. Og så gør vi det,« tilføjer 46-årige DItte Hansen.

Hvad handlingen bliver i Ditte & Louise filmen, er dog indtil videre en hemmelighed.

»Vi skriver og skriver, så det bløder ud af ørerne, men holder det tæt ind til kroppen lidt endnu. Det eneste, vi lover, er, at det bliver sjovt, skideskægt. Og at vi smider tøjet.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.