Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Birgitte Hjort-serie dumpet af anmeldere: Hvad gik der galt?

ARKIVFOTO 2016 af Birgitte Hjort Sørensen- - Se RB 11/4 2016 08.34. Sammen med resten af castet i "Pitch Perfect 2" har skuespillerinden Birgitte Hjort Sørensen vundet en MTV Movie Award. (Foto: EDUARDO MUNOZ/Scanpix 2016)
ARKIVFOTO 2016 af Birgitte Hjort Sørensen- - Se RB 11/4 2016 08.34. Sammen med resten af castet i "Pitch Perfect 2" har skuespillerinden Birgitte Hjort Sørensen vundet en MTV Movie Award. (Foto: EDUARDO MUNOZ/Scanpix 2016)

Birgitte Hjort Sørensen har en fremtrædende rolle i HBO-serien Vinyl, men anmelderne i USA er bestemt ikke begejstrede for serien.

Det kunne man konstatere, efter sidste afsnit af denne sæson, der skildrer musikindustrien i 70'ernes i New York, løb hen over skærmen søndag aften.

»Den store forventning til Vinyl var, at den skulle skabe sine egne legendariske øjeblikke, som overskyggede de virkelige,« skriver sitet Vulture.com i en anmeldelse og fortsætter:

»Det har ikke rigtig virket,« skriver de og kalder den en kritisk og seermæssig skuffelse.

Birgitte Hjort Sørensen medvirker i adskillelige afsnit af serien, og selvom hun tidligere har haft internationale roller, er denne en af de mest fremtrædende.

Hun spiller veninde til hovedpersonens kone og fester i mange scener løs med en kort lys paryk i serien.

Men flere kritikere stiller sig i køen med nedsabling af serien. I overskiften til anmeldelsen skriver Time Magazine:

»HBOs Vinyl var en kæmpe skuffelse: Hvad gik der galt?«

Det anerkendte Time Magazine beskylder blandt andet serien for at være fyldt med klicheer og tomme kalorier, og føjer til, at serien slet ikke rammer New Yorks musikindustri i 1970erne.

HBO har allerede sæson 2 i støbeskeen, og hos New York Times sender man et klart signal til forfatterne af den kommende sæson.

»Den er bare nødt til at være bedre.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.