Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bandidos købte rockerguld tilbage

Bandidos-rockere købte de effekter, som Skat havde konfiskeret, tilbage på mandagens auktion, der indbragte 283.750 kroner.

Mandag eftermiddag var flere effekter fra rockergruppen Bandidos under hammeren hos auktionshuset Bruun Rasmussen. Den dyreste genstand blev solgt for 175.000 kroner. Når man tæller de øvrige Bandidos-effekter med, indbragte auktionen i alt 283.750 kroner inklusiv købersalær.

Det var Skat, der havde sat genstandene til salg efter at have konfiskeret dem fra en Bandidos-rocker med en stor skattegæld.

Om effekterne efter mandagens auktion er tilbage i rockergruppens varetægt, vil auktionarius Kasper Nielsen fra Bruun Rasmussen ikke kommentere:

- Jeg kan sige, at den pågældende gruppe var repræsenteret ved aktionen, og de opførte sig pænt og ordentligt. Så det var en auktion, der blev holdt i en god ro og orden. Jeg kan ikke sige mere, da det er fortroligt, hvem der køber, siger han til Berlingske Nyhedsbureau.

Ifølge dagbladet Politiken deltog ni rockere - fem iført Bandidos-veste - i auktionen, og de endte med at købe samtlige effekter.

Flere af genstandene havde tydelige Bandidos-logoer, og inden hammerslag havde Michael Rosenvold, præsident for Bandidos i Europa, sendt en kraftig advarsel:

- Selv om smykkerne samlet er taget fra en af vores folk, så er de tre smykker med vores logo Bandidos’ ejendom og brand. Den slags smykker kan kun fuldgyldige medlemmer gå med. En eventuel køber sætter sig i en uheldig situation, da man derved krænker Bandidos, sagde han til ekstrabladet.dk før auktionen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.