Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Alle snakker om vejret, men denne amerikanske TV-kanal gør noget ved det

Den amerikanske TV-kanal The Weather Channel oversvømmer studiet digitalt for at vise, hvilke ødelæggelser orkanen Florence kan forårsage.

Det kan være vanskeligt at anskueliggøre og i tilstrækkelig grad advare befolkningen mod en truende orkan, men en video fra The Weather Channel, der er gået viralt på nettet, tager alle midler i brug.

USAs nationale orkanvarslingscenter, National Hurricane Center, forudser flodbølger på mellem en til tre meters højde, og for at illustrere, hvad det indebærer for folk i nærheden af ​​vandet, har centret udarbejdet en 3D-grafik, der viser vandniveauet stige til kanten af et hustag.

Denne grafik har The Weather Channel arbejdet videre med, således at det nu er kanalens studievært og vejrstudiet, der synes at drukne i vandmasserne.

Den skræmmende realistiske grafik er udviklet af virtual reality-firmaet The Future Group, der benytter teknik udviklet til computerspil.

I virkelighedens verden er vandet allerede begyndt at stige, og voldsomme regnskyl har ramt South og North Carolinas kyster.

»Det er en opskrift på en oversvømmelseskatastrofe,« fortalte meteorolog Marshall Shepherd til websitet The Verge, og TV-stationer rapporterer om evakueringer i flere områder.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.