Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ægteparret ude af X Factor: Blachman har givet os ambitioner

For Anne Mette og Tomas er et farvel i X Factor ikke et farvel til musikken. Ambitionerne er højere end før.

København. Thomas Blachman var bødlen, der måtte sende sin egen gruppe, ægteparret Anne Mette og Tomas, ud af X Factor.

Men der er ikke andet end taknemmelighed at spore over for mentoren og dommeren, da parret bagefter sætter ord på oplevelsen.

- Det er okay, han sender os hjem, for han skal jo sende nogen hjem, siger parret.

Det var anden gang, de var i farezonen, og det hjalp dem tættere på en afklaring, da det stod klart, at X Factor-eventyret var slut.

- Vi har jo prøvet at stå i farezonen en gang før, og vi føler virkelig, vi har leveret en rigtig god indsats, og vi er virkelig stolte af vores sang. Vi har leveret det bedste, vi kunne, siger Anne Mette efter showet og bliver bakket op af sin mand.

- Jeg er afklaret, men superærgerlig. Da vi var i New York lige inden workshoppen, smed jeg en mønt i en brønd. Det har jeg ikke fortalt Anne Mette om. Men der ønskede jeg, at vi ville gå hele vejen til finalen.

- Det ville vi jo gerne have været, så det er ikke fordi, det er fedt at komme hjem på den måde. Men vi har jo et vidunderligt liv, som vi skal tilbage til lidt tidligere end planlagt, siger Tomas.

Parret har fået blod på tanden af at være med i showet, og det betyder, at musikken skal opprioriteres, når de igen vender tilbage til hverdagen.

- Jeg tror, vi skal til at kæmpe lidt mere. Nu har musikken jo ligget lidt i dvale i nogle år, fordi vi har arbejdet, så nu skal vi bevidst vælge musikken til og gøre noget ved det, siger Anne Mette.

Det er Tomas enig i.

- Ja, det har faktisk givet os nogle kunstneriske ambitioner at være med. Vi startede med at tænke, at vi gerne ville ud at spille efter det her, noget af det Blachman kalder røvballe-musik, men nu har vi fået ambitioner.

- Blachman har fået nogle rigtig gode lyde ud af os, og vi skal finde nogen, der kan hjælpe os med at udforske dem, siger han.

Næste uge skal endnu en deltager sendes hjem i X Factor.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.