Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Aarhus Teaters direktør stopper øjeblikkeligt

Mick Gordon forlader posten som direktør på Aarhus Teater på grund af familiære årsager.

Arkivfoto. Mick Gordon stopper øjeblikkeligt som direktør på Aarhus Teater. Baggrunden for det uventede stop er sygdom i den nærmeste familie.
Arkivfoto. Mick Gordon stopper øjeblikkeligt som direktør på Aarhus Teater. Baggrunden for det uventede stop er sygdom i den nærmeste familie.

Irske Mick Gordon stopper som direktør på Aarhus Teater med øjeblikkelig virkning på grund af familiære årsager.

»Det er blevet klart for min kone og mig, at vi får brug for hjælp fra familie og venner til fødslen af vores andet barn. Dette og min fars forværrede helbred betyder, at det er vigtigt for mig at rejse hjem til Irland,« siger Mick Gordon i en pressemeddelelse.

Mick Gordon afløste i december 2012 svenske Stefan Larsson som chef på Aarhus Teater og var oprindeligt ansat for en periode på fire et halvt år.

»Jeg elsker Aarhus Teater og vil savne huset og det vidunderlige team af mennesker, der arbejder der. Jeg er stolt af de resultater, vi sammen har opnået de sidste par år,« siger han.

Peter Parbo, der er formand for Aarhus Teaters bestyrelse, tager Mick Gordons stop til efterretning.

»Jeg forstår og accepterer Mick Gordons motiver til at forlade Aarhus Teater. Jeg sætter pris på Mick Gordon som person og kunstner. Han har stået i spidsen for mange succesfulde produktioner på Aarhus Teater, senest »My Fair Lady«, og har med stor ildhu gået forrest i Aarhus Teaters satsning på ny dansk dramatik,« siger han.

Aarhus Teaters chefdramaturg Trine Holm Thomsen konstitueres som teaterdirektør.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.