Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Victor er tilbage

Lars R Møller
Lars R Møller

Formanden for Radikal Ungdom, Victor Boysen, er tilbage i stærk form. Sidste gang, den måbende befolkning blev udsat for en Victor, var da han fremsatte et forslag om, at politibetjentes skydevåben skulle låses inde i en lille boks i patruljebilen. Hvis de ubesindige politifolk fik en ubønhørlig trang til at åbne ild ude i befolkningen, skulle de blot ringe til stationen, oplyse årsagen til behovet for skyderi og få udleveret en fiks lille talkode, der skulle give adgang til våbnet. Victor blev sendt på genopdragelseslejr og fremsætter nu et mere gennemførligt forslag. Når Majestæten fremover holder sin nytårstale til nationen, agter Victor at lave noget andet. Groft sagt glæder sig altid over fremskridt og bifalder, at Victor har foreslået noget gennemførligt.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.