Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Teknisk uheld

Klaus Kjøller: Nu skal så også den forhenværende Groft sagt-skribent Lars Hedegaard nok forsynes med faste PET-vagter.

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Ligesom Nasar Khader, Pia Kjærsgaard og tegneren Kurt Westergaard allerede har været det i flere år. Og alle politikere og medier har taget afstand fra mordforsøget og bedyret, at den slags ikke skal have lov at knægte demokratiet. Groft sagt er helt enig. Det er let at være enig her. Det svære er, at vi så alle sammen samtidig skal se igennem fingre med, at medier og politikere stille og roligt i stort tal indretter sig således, at de undgår at provokere fanatiske voldsgrupper. Og det sker altid af tekniske grunde af samme art som Lars Hedegaard angiver for at melde fra til Trykkefrihedsselskabets arrangement torsdag: PET fraråder det.

Og det er jo sådan set ganske fornuftigt. Men det ændrer ikke ved, at vi må erkende, at samtidig med, at ytringsfrihed og demokrati hyldes i høje toner, så reduceres begge værdier gradvist af rent tekniske årsager, hver gang en ekstremist skyder efter en Lars Hedegaard. Vi må derfor håbe, at ham, der skød, bare var et sindsygt postbud.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.