Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Læserbrev

Stop statsstøtte til vindmøller - andre eksportvirksomheder kan klare sig selv

De Radikale foreslår fortsat massiv opbygning af vindmøllekapaciteten i Danmark, med bl.a. eksport for øje. Måtte lige tjekke datoen, nej, det var ikke 1. april.

TV Avisen omtalte forslaget med kommentarer af Ida Auken. TV løftede sit public service ansvar ved yderligere kommentarer fra en person fra sektoren. Alt var positivt, surprise, surprise!

Ingen spørgsmål til en sektor, der i årtier har modtaget massiv offentlig støtte, og nu burde kunne stå på egne ben. Heller ikke spørgsmål om overløb, vindstille situationer, transport og opbevaring af el, prisfølsomhed, aftaler med vore nabolande, der i øvrigt er i gang med udbygning af deres vindsektor, o.s.v.

I stedet hørte vi den sædvanlige snak om Danmark som foregangsland. Investerer vi ikke fortsat i vindmøller, taber vi markedsandele og arbejdspladser i den grønne industri.

Som industrimand har jeg svært ved at forstå, at ingen går imod fortsat statsstøtte til en levedygtig vindsektor.

Vi har masser af eksportvirksomheder, der er levedygtige uden offentlig støtte. Men som naturligvis ville have glæde af et subventioneret hjemmemarked.

Jeg ser frem til en uhildet debat, men tvivler, da vi i dette land efterhånden har opbygget en politisk korrekthed, hvad angår energipolitik, som modsvarer vore svenske naboers holdning til indvandring.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.