Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Kommentar

Skoleelev: Lad os sove længere - det kan ikke være sundt at blive vækket af et vækkeur hver morgen klokken 7

Modelfoto: Iris.
Modelfoto: Iris.

Jeg har gået i en privatskole i København i otte år, og jeg er træt af, at jeg hver morgen skal møde kl. 8.

Det er svært at være et udpræget B-menneske i en udpræget A-verden. Det er min overbevisning, at det ikke er spor sundt at blive vækket af et vækkeur hver morgen kl. 7.

Jeg synes, alle skoler skal starte kl. 9, så vil man være meget mere glad. Vi vil ikke ligge hen over bordene, men være meget mere friske og høre bedre efter.

Jeg er klar over, at skoledagen vil blive en time længere, men jeg tror ikke, at det vil skade så meget. Jeg tror også, at vi vil blive gladere, da vi ikke vil have så travlt om morgenen. Et andet argument er, at det er mere lyst om morgenen, hvis vi møder kl. 9. Det er godt for alle dem, der cykler om vinteren, da det ikke er mørkt på den tid. Det er også mere sikkert for dem, som går.

Det ville være fedt, hvis vi kunne nyde hver morgen i stedet for hele tiden at skynde os. Jeg håber, at det vil blive indført hurtigst muligt, så jeg kan sove længere hver morgen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.