Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Klumme

Skammens dag

Danmarks første stormoské med minaret og kuppel indvies torsdag på Nørrebro i København.
Danmarks første stormoské med minaret og kuppel indvies torsdag på Nørrebro i København.

Torsdag 19. juni 2014 får Danmark fint besøg af mænd i kjoler og deres koner, der som spøgelser iklædt niqab med Chanel tasker flyver ind i private jets fra Doha for at fejre indvielsen af den store moske i København. Mændene i kjoler kommer fra et af verdens rigeste lande, men samtidig også et af de mest tilbagestående lande; nemlig Qatar.

Qatar har sharialov med undertrykkelse af kvinder, homoseksuelle og alle ikke-muslimer. Qatars gasrigdom bruges på private jets, opkøb af ejendomme i London og Paris og besøg på kasinoet i Monte Carlo. Krigen i Syrien for deres muslimske brødre betyder intet og ISIS i Irak er en kærkommen profilering af Islams sunnimuslimske gren.

Qatar er også det land, der udleder mest CO 2 per indbygger. Energien bruges blandt andet til at nedkøle de riges swimmingpools. Qatars egen befolkning er for fin til selv at arbejde og har derfor horder af folk fra Bangladesh og Filippinerne, der arbejder under slavelignende forhold. Qatar Airways er på unfair vis ved at udkonkurrere flyselskaber som SAS, der driver en fair personalepolitik på lige konkurrencevilkår.

Torsdag 19. juni er kronen på Det Radikale Venstres værk støttet af de røde partier. Nu kan Morten Østergaard, Margrethe Vestager og ikke mindst Anne Mee Allerslev se frugten af mange års promovering af muslimsk indvandring. Her er det ultimative symbol på mangfoldighed og tolerance.

Nu har vi en moske betalt af et af verdens mest intolerante samfund, der ville sende Margrethe Vestager hjem til kødgryderne iført niqab og forbyde hende omgang med andre mænd. Johanne Schmidt Nielsen, Pia Olsen Dyhr og Helle Thorning vil mændene i kjoler lukke munden på og sende tilbage til at please mændene. De skal underlægge sig deres mænds trang til sex og finde sig i, at han kan have tre andre kvinder, hvis han er rig nok til at betale for fire koner. Og det er intet problem i Qatar. Her er intet for vulgært, blot det er dyrt og har en »bling-bling« faktor.

KØBENHAVN ER DERMED trådt ind i det eksklusive selskab, der tillader en fundamentalistisk fortolkning af islam. Det officielle Danmark er inviteret, herunder Dronningen, men deltager meget fornuftigt ikke. Men det er underordnet. For kjolemændenes virkelige dagsorden er at udbrede Qatars religiøse intolerance. De røde partier plejer at se rødt, når kapitalister søger at øge deres magt. Salget af DONG til Goldman Sachs er det seneste eksempel på rød forargelse. Men når det involverer muslimer, tier alle røde af frygt for at blive kaldt racister. Det er præcist, hvad mændene i kjoler spekulerer i. Vestager og co. bliver i deres håbløse naivitet nyttige idioter i Qatars dæmoniske korstog for at udbrede en fundamentalistisk version af islam. Qatar kan gøre det, fordi landet har oceaner af penge. Mere liberale muslimske lande har ikke samme mulighed.

SÅ TILLYKKE TIL Det Radikale Venstre med støtter. I har sejret og tilladt, at Danmark nu huser en moske betalt af et af verdens mest totalitære regimer, hvor menneskerettigheder er en by i Rusland.

Derfor foreslår jeg, at vi indfører en ny national helligdag for at fejre de nye tider. 19. juni skal udnævnes til Skammens dag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.