Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Kommentar

Skal danskere have særbehandling: »Hvad har de givet til det danske samfund? Intet«

Skal vi have forskelsbehandling på udlændingeområdet, fordi man er dansk statsborger? Det mener flere medier og foreninger, nu hvor aldrende udlandsdanskere vender hjem til Danmark med deres udenlandske ægtefæller og børn, og modtager afslag på familiesammenføring efter udlændingeloven.

Disse danskere, der har været i udlandet i rigtig mange år, vender hjem og forlanger særbehandling, fordi de er danske statsborgere. Disse danskere, der efter at have fået en god, langvarig uddannelse rejste til udlandet med den dyre uddannelse, som det danske samfund har bekostet, har ikke betalt skat i Danmark, men forventer særbehandling. Hvad har de givet til det danske samfund? Intet.

Særbehandling i udlændingelovgivningen er lig forskelsbehandling. Forskelsbehandling af vore indvandrere og flygtninge.

Visse foreninger på udlændingeområdet er snæversynede, de anbefaler også forskelsbehandling. De skulle i stedet kæmpe for alle borgeres rettigheder, ikke deres egne medlemmers egoistiske ønsker.

Der behøver ikke at være så stort postyr i medierne og visse foreninger om disse udlandsdanskere. De har da den fordel, at de kan læse dansk og forstå den danske udlændingelovgivning, og de kan med deres gode formue indtjent på deres dansk betalte uddannelse købe sig til hjælp gennem lovjunglen i den alt for stramme udlændingelovgivning. Det kan de allerfleste af vore indvandrere og flygtninge ikke.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.