Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Kommentar

Nu har Stine bosset i det igen

»Stine Bosses kommentar er så plat, at det krænker ytringsfrihedens yderste grænser.«

Meget har Stine Bosse budt os gennem årene, men hendes hysteriske indlæg om min Perspektiv-artikel i Berlingske fredag 6. januar er et aldrig tidligere nået klimaks af sort tale og intellektuel afmagt.

Min artikel handler om den verserende magtkamp mellem EU-Kommissionen på den ene side og den franske og tyske regerings planer på den anden side om en dybtgående reform af EUs politiske struktur.

Jeg støtter i artiklen varmt disse reformplaner, da vi har brug for et styrket europæisk samarbejde på et fuldt demokratisk grundlag.

Det er nødvendigt, at en avantgarde af EU-lande danner en politisk føderation med  en stærk politisk og militær muskel, der kan forsvare europæiske interesser i turbulente tider.

De fransk/tyske planer sigter også efter opretholdelsen af et indre frihandelsmarked for de EU-lande, der i første omgang ikke ønsker at være med i den politiske føderation, men gerne vil være en del af det europæiske kommercielle samarbejde. God idé, der vil få medvind i de fleste EU-lande.

Som formand for den danske Europabevægelse skulle Stine Bosse hellere deltage i debatten om de fransk/tyske reformplaner i stedet for at fantasere sig til, at jeg ser EU i ledtog med Islamisk Stat og andre fascistiske kræfter.

Det er så plat, at det krænker ytringsfrihedens yderste grænser.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.