Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Nej, Lars Løkke, det går ikke godt

Kære Hr. Statsminister. Hvad er det, der går så godt herhjemme? Jeg synes ikke, det går godt.

Vi har et skattevæsen og PostNord som slet ikke fungerer. Vi sælger Statens Seruminstitut til en sheik fra Mellemøsten – alt for billigt.

Vi udliciterer efterhånden alt til italienske entreprenører, som efterfølgende vil genforhandle kontrakterne, som dermed bliver dyrere for den danske stat. Her kan blot nævnes IC4-togene, Metrobyggeriet og senest renoveringen af Storstrømsbroen.

Vi kan hverken få togene eller letbaner til at køre til tiden, og signalsystemer er både forsinket og bliver meget dyrere.

Seneste skud på stammen af uhyrligheder er statens ordrer på nye skibe, hvor man behændigt går uden om danske værfter.

Det ville være dejligt, hvis man lod fornuften sejre. Jeg husker stadig med rædsel reparationen af broklappen over Limfjorden. I stedet for at få Bladt Industries i Aalborg til at udføre reparationen, sendte man broklappen til Polen. Dette blev både dyrere end budgetteret og forsinket, til stor gene for pendlerne.

Dette er blot nogle af de mange fortrædeligheder, vi som almindelige borgere hovedrystende må se til. Er der ikke nogen ansatte i det offentlige, som med lidt sund fornuft kan træffe de rigtige beslutninger, eller er vi bare ikke dygtige nok? Så NEJ, Hr. Statsminister, jeg synes ikke, det går godt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.