Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Opinion

Latterlig propaganda fra ligestillingsministeren

Pia Kjærsgaard: Nogle gange spekulerer jeg over, om Manu Sareen mon mest føler sig som kirke- eller ligestillingsminister? Eller om han måske er i færd med at fusionere de to ministerier? Aldrig har den såkaldte ligestilling nemlig fyldt mere i folkekirken, hvor de »kønsneutrale« ægteskaber er blevet en realitet med medlemsflugt fra folkekirken som konsekvens.

Pia Kjærsgaard, Værdiordfører (DF)
Pia Kjærsgaard, Værdiordfører (DF)

Hvis kirkeministeren så i det mindste ville nøjes med at beskæftige sig med ligestillingen inden for sit eget ressortområde, så kunne skaden begrænses til folkekirken. Men ligestillingen er noget, som skal implementeres helt ned til vuggestueniveau. Det Radikale Venstre har besluttet, at to forskellige køn er for meget af det gode. Vi kan nøjes med et. Det er også mere retfærdigt. Derfor skal drenge opføre sig som piger og vice versa.

Med Sverige som forbillede – her har man flere steder allerede indført fælleskønsbetegnelsen »hen« eller »hön« – arbejder ligestillingsministeren på den snarlige afskaffelse af kønnene i Danmark. Den slags kommer desværre ikke af sig selv. De stædige danskere vil fastholde deres køn, og derfor skal der propaganda til. Udviklingen må hjælpes på vej. Ligestillingsministeriets udgivelse af den gratis (læs: skatteyderfinansierede) børnebog »Den dag da Rikke var Rasmus og Frederik var Frida« markerer startskuddet til den endelige løsning af kønsproblemet og dermed en fjernelse af al ulighed. Umiddelbart kan man kun trække på smilebåndet, men baggrunden for børnebogen er tragisk. Det handler om Det Radikale Venstres ønske om at afskaffe virkeligheden og lade den erstatte af en ideologisk konstruktion.

De radikale foragter »det gamle Danmark.«. Partiet ønsker derfor, at kommende generationer skal vokse op uden kendskab til deres egen baggrund og historie. Men de må naturligvis godt vide en masse om livet i Afrika eller Mellemøsten. På samme måde ser partiet med stor skepsis på den traditionelle kernefamilie. Den skal erstattes med et sammensurium af papforældre og ekskærester. Hvorfor skal et barn kun kunne have to forældre?

Men at erklære virkeligheden krig, er som Don Quichotes kamp mod vejrmøllerne. Det er omsonst og latterligt. Virkeligheden indhenter før eller siden ideologien. Desværre kan man ikke nøjes med at trække på skuldrene. Var det hele dog bare så enkelt. Et andet radikalt ønske er nemlig ændringen i befolkningssammensætningen, og her har partiet siden udlændingeloven i 1983 opnået fantastisk meget. Visse områder af Danmark er allerede forandret til ukendelighed.

Indvandringen har frembragt egent-lige parallelsamfund som Egedalsvænge i Kokkedal, hvor et muslimsk flertal i en beboerforening har afskaffet juletræet. Dette er måske helt i tråd med radikal tankegang? Hvad skal vi dog med det gamle bras, synes de radikale at tænke. Juletræet er jo ikke engang rigtig dansk. Et åbent spørgsmål er dog, om de nye danskere med muslimsk baggrund vil omfavne de radikale ideer om at forvandle piger til drenge og opløse kernefamilien. Det tillader jeg mig at tvivle på.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.