Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Læserne skriver: Venstres kamp eller Knuths kamp?

Marcus Knuths kronik.
Marcus Knuths kronik.

En stor tak til Marcus Knuth (MF for V) for hans kronik i Berlingske 30. juli, »Min kamp mod islamismen«. Knuth skriver, at det er bekymrende, at den islamisme, han lærte at kende som udsendt, er ved at slå rødder her i landet og siger: »For mig er kampen derude og kampen herhjemme én og samme sag«. Man er ikke i tvivl om, at han mener, at kampen er nødvendig og afgørende for vores fremtid. Det er glædeligt.

Men så er det, man kommer i tanke om Venstres dominerende fokus på hensynet til vores internationale samarbejde og forpligtelser (som f.eks. Inger Støjberg og andre Venstrefolk ofte formulerer det, når de forklarer, hvorfor de ikke rigtigt kan gøre noget), konventionerne og EU samt Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Og så ved man, at der næppe kommer til at ske noget effektivt i retning af det, der skal til for at bekæmpe islamismen, nemlig:

1. Total lukning af grænsen 2. Stop for modtagelse af personer fra Mellemøsten og Nordafrika. 3. Et konkret nærområde-program 4. En lov vedtaget i Folketinget, der fastlægger ubetinget hjemsendelse ved kriminalitet 5. Stop for al islamistisk påvirkning og indoktrinering af børn og unge. 6. Stop for særhensyn og snigende islamisering samt hensyn til sharialov, når der er skatteydermidler involveret.

Man kan jo ikke nærme sig dette, uden at gå imod EUs klart formulerede ønsker og konventionerne. Medmindre man er parat til at gå imod EU, konventionerne og Menneskerettighedsdomstolen, er det stadig en urealistisk drøm. Dem kommer man som bekendt ikke langt med.

Der er stadig meget langt mellem ord, erkendelse og politisk effektiv handling. Jeg ville ønske, at Marcus Knuths kamp en dag bliver Venstres og regeringens kamp.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.