Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Læserne mener: Kære Morten Østergård! Hvad er en »leverpostejdansker«?

»Er en grisefarvet, blegfed leverpostejdansker, som man ikke har forkærlighed for, »en kær dansker«? » Modelfoto
»Er en grisefarvet, blegfed leverpostejdansker, som man ikke har forkærlighed for, »en kær dansker«? » Modelfoto

I en helsides annonce i Berlingske 5. januar henvender Morten Østergård sig til den »Kære dansker«: »Har du fornemmelsen, at din stemme ikke bliver hørt – uanset om du frygter, at Danmark bliver et muslimsk land eller omvendt kun for leverpostejdanskere?« spørger han retorisk.

Kære Morten Østergård! Hvad er en »leverpostejdansker«? Er han synonym med din »kære dansker«? Bertel Haarder holder sig i øvrigt heller ikke tilbage. Han har »ikke forkærlighed for blegfede danskere«.

Andre meningsdannere omtaler den blegfede leverpostejdansker som grisefarvet. Er en grisefarvet, blegfed leverpostejdansker, som man ikke har forkærlighed for, »en kær dansker«?

 

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.