Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Læserne mener: Jeg elsker Facebook

»Facebook er en fantastisk platform, og det er jo rent faktisk op til én selv, hvordan man vil bruge den.«
»Facebook er en fantastisk platform, og det er jo rent faktisk op til én selv, hvordan man vil bruge den.«

Jeg hører til dem, der i lang tid var meget skeptisk over for Facebook, men for nogle år siden lod jeg det komme an på en prøve og meldte mig ind. Det har jeg aldrig fortrudt.

Jeg har i dag mange såkaldte Facebook-venner, er medlem af en håndfuld grupper, der beskæftiger sig med mine interesser, og er selv initiativtager til et par grupper med kunst og velgørenhed som fokus.

Facebook er en fantastisk platform, og det er jo rent faktisk op til én selv, hvordan man vil bruge den.

Hvis jeg f.eks. deltager i en politisk diskussion og oplever, at tonen ændrer sig til ren mobning og had-indlæg, så ryster jeg blot på hovedet og forlader diskussionstråden (nogle gange kan jeg dog ikke dy mig for at give »haderne« en lidt sarkastisk bemærkning som f.eks. »kan du lige uddybe det?« – det plejer at lukke munden på vedkommende).

Jeg kender mange, der siger, »Facebook – nej aldrig i livet«, lidt ligesom dem der siger, at de aldrig læser Billed-Bladet, men lur mig, om de ikke smugkigger derinde, ligesom de smuglæser Billed-Bladet, når de står i kø ved kassen i supermarkedet.

Hurra for Facebook, som har gjort det nemt for mig at holde kontakt med både nære og mere perifere venner og også med mennesker, som jeg ikke kender personligt, men deler interesser med.

Facebook er for mig fuld af muligheder og inspiration. Hvordan man bruger det, er helt og holdent op til én selv.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.