Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Kommentar

København er en hovedstad i fortsat opløsning

»Kunne Frank Jensen, Morten Kabell og Carl Christian Ebbesen ikke have modet til at stå frem og fortælle os vælgere, at de faktisk ikke ønsker at ændre på miljøsvineriet? For hvilket andet svar er der på endnu et år med Distortion end den, at politikerne gerne vil have det?«

Over de seneste måneder har vi gang på gang kunnet læse i aviserne, hvordan næsten alle politikere på Københavns Rådhus nu vil foretage en »brat opbremsning« i forhold til byens voldsomt eskalerende natteliv, som er med til at ødelægge København.

Vi har gang på gang kunnet læse, hvordan næsten alle de politikere, der sidder med magten – fra Morten Kabell og Carl Christian Ebbesen helt op til overborgmester Frank Jensen – anerkender, at det er gået helt over gevind med svineri, støj, hærgen og affald i København, som nu er ved at drukne i floderne af urin, bræk og andre efterladenskaber.

Alt dette er jo meget godt – de fleste københavnere glæder sig (om end noget afventende) over at blive lovet, hvis ikke guld og grønne skove, så dog mere ro og rene fortove. Men hvad mon der foregår i hovedet på de ansvarlige politikere, som samtidig med deres løfter om at gøre København præsentabel og beboelig atter en gang tillader og understøtter landets absolut mest larmende, svinende og hærgende begivenhed, Distortion, hvis eneste formål er destruktion – destruktion og hærgen af vores København.

Illusion at København er grøn

Hvad er det, der får disse tilsyneladende så velmenende politikere til igen at lade Distortion hærge vores by?

Hvad er det, der får de politikere, som nu tilsyneladende har fået øjnene op for de omfattende miljømæssige problemer, København befinder sig i, til atter en gang at dispensere fra miljøbeskyttelsesloven, fra beboernes grundlovssikrede rettigheder og fra Københavns Kommunes egne miljøregler?

Illusionen om Københavns Kommune som en grøn kommune, der går forrest i kampen mod forureningen, er for længst bristet. Ikke engang politikerne kan længere selv tro på den.

Støjforurening, som er forbundet med betydelige helbredsrisici, har man i snart et årti ladet helt hån om, og affald og diverse »naturlige« efterladenskaber hober sig hver eneste weekend op på Strøget, i vores søer, på enhver plads og på ethvert gadehjørne i byen. Men kunne Frank Jensen, Morten Kabell og Carl Christian Ebbesen så ikke have modet til at stå frem og fortælle os vælgere, at de faktisk ikke ønsker at ændre på miljøsvineriet? For hvilket andet svar er der på endnu et år med Distortion end den, at politikerne gerne vil have det?

Det er trods alt os, beboerne i København, der skal stemme på politikerne, så man kan vel i det mindste forlange, at de fortæller sandheden om, hvilken by de ønsker, vi skal have. Ritt Bjerregaard og Klaus Bondam var i hvert fald klare i mælet, da de søsatte den kurs, der påbegyndte Københavns undergang.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.