Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Kommentar

Islamofobi og den omvendte racisme

»Vi kan ikke forsvare Vesten mod migrationen af radikal islamisme med mindre, at vi gør op med den overdrevne politiske korrekthed. Og det kan vi ikke gøre, før vi én gang for alle har aflivet ideen om, at alle hvide er racister, hvis de forsvarer deres egen kultur.«

Latifa Ljørring.
Latifa Ljørring.

Mens mange har travlt med at advare mod islamofobi, så er kaukasier-fobi (modvilje mod hvide europæere, red.) blåstemplet. Jeg holdt for nylig oplæg for en gruppe unge indvandrere, og debatten endte med, at en gruppe »farvede« forsøgte at lægge skylden for forskellige sociale ubalancer på de »hvide« danskere.

»Mona Lisa blev malet af en afrikansk kunstner og stjålet fra et museum i Etiopien,« sagde én.

»De fleste store kunstværker er af afrikansk oprindelse og stjålet af hvide mennesker,« sagde en anden.

»Det er bevist, at nazi-Lars Løkke vil udrydde os og tage alle vores smykker og værdier,« sagde en tredje.

De grinede alle sammen undervejs, og debatten blev betragtet som værende god underholdning – det synes jeg så bare ikke! Der blev endda i ramme alvor talt om, at man er nødt til at udrydde de hvide mennesker fra Jordens overflade for at løse dette problem!

»Jeg siger jer, at vi er nødt til at løse dette problem, for de vil udrydde os, så vi er nødt til gør det først,« råbte én af dem i en spøgefuld tone.

»Problemet på Planeten er hvide mennesker,« sagde en anden.

Et øjeblik skulle jeg lige vende det hele inde i hovedet og vurdere, om jeg virkelig havde hørt rigtigt. Jeg var dybt rystet og afsluttede debatten, så jeg ikke endte i decideret slagsmål med en klokkeklar sætning: »De par stykker, der har sådan en indstilling, er hjerteligt velkommen til at finde sig et andet sted at være, hvor der ingen hvide mennesker er.« Derpå gik jeg.

Jeg har prøvet at lægge mine fordomme til side, at hjælpe så mange som muligt med at forstå landet, kulturen, at tage andel og ansvar og blive en aktiv del af fællesskabet. Men igen bliver jeg på sørgelig vis bekræftet i, at en lille snæversynet og dumstædig minoritet altid kan ødelægge det for majoriteten – mig selv inklusive – SUK!

Det er tankevækkende, at en del af de politisk (over)korrekte »hvide« stadig vil tillade og tolerere den slags ytringer uden at se det alvorlige dilemma, vi står over for, i øjnene.

Alle vestlige nationer har – i det mindste en tid endnu – et »hvidt« flertal. Men så længe alt, hvad de »hvide« gør, straks stemples som racistisk, har Vesten ingen jordisk chance for at stoppe migrationen af den radikale islamisme. Før »anti-hvid«-bevægelsen er blevet miskrediteret, vinder vi ikke kampen mod islamismen og radikalisering.

Det er tankevækkende, at mange politisk (over)korrekte ikke har gennemskuet, at anklager om racisme er et meget effektivt våben, som islamisterne er fuldt bevidst om at bruge og misbruge imod os. Så snart man anklager nogen for dæmonisering af islam, så trækker de europæiske politiske magthavere straks følehornene til sig. Ingen skal nyde noget her! Blot en anklage om »hvid« racisme vil være nok til at lukke munden på folk.

Jeg ytrer mig klart og tydeligt om disse ting, men havde jeg været hvid, var jeg blevet stemplet som racist. Det betyder grundlæggende, at hvis man er hvid, kan man under ingen omstændigheder tillade sig at stå på mål for sin kultur eller gå så vidt som at kritisere ikke-hvide. Det er fuldstændig underordnet, om det, man siger, rent faktisk er korrekt eller ej. Hvide er altså blevet totalt umyndiggjort i diskussioner og sager relateret til immigration eller bevarelse af egen kultur og nation.

Kære politisk (over)korrekte Vi kan ikke forsvare Vesten mod migrationen af radikal islamisme med mindre, at vi gør op med den overdrevne politiske korrekthed. Og vi kan ikke besejre denne politiske korrekthed, før vi én gang for alle har aflivet ideen om, at alle hvide er racister, hvis de forsvarer deres egen kultur, traditioner og tankegang.

Jeg har en veninde fra Norge. Hvis man spørger hende, hvordan de indfødte nordmænd skal kunne bevare deres kultur, når de snart vil være en minoritet i deres eget land, er svaret ofte: »Der findes ikke sådan noget som norsk kultur. Vi spiser pasta og kinesisk mad og er ellers amerikaniserede.«

NÅ! Så alle andre end folk med europæisk oprindelse må gerne bevare deres kultur og værne om deres traditioner? Alle kulturer er lige, men nogle kulturer er bare mere lige end andre eller hvordan...? Hvorfor er det ok, at madlavningen i vores institutioner skal gøres svinefri og kebabvenlig, mens vores egen danske madkultur nedgraderes til værende nærmest latterlig?

Er det ikke per definition at begå overgreb på en indfødt befolknings rettigheder, hvis de tvinges til at undertrykke deres egen kulturelle identitet for at tilfredsstille folk, der vel at mærke af egen fri vilje lige er flyttet hertil?

Jeg kan ikke se, hvorfor man skal vælge mellem hvidt overherredømme og hvid værdiløshed. Én ting er at sige nej til at tvinge migranter til at underlægge sig europæisk kultur. Noget andet er at sige, at europæere ikke skal have lov til at opretholde deres egen kultur i deres eget land.

Det er muligt, at multikulturalisme fra ikke-vestlige lande er noget attråværdigt, og at det kun er dem, der ikke kan klare at omstille sig, og fascister, der ikke evner at forstå, hvorfor der i Londons gader går britiske borgere helt indhyllet i burka. Men det er en kendsgerning, at den form for multikulturalisme ikke har det fjerneste at gøre med de traditionelle, europæiske kulturer og ej heller værdier. At den multikulturalisme i virkelighedens verden så småt er ved at udvikle sig til det rene mareridt i en del lande i Europa frem for at være det Utopia, som vi alle drømte om engang.

Derfor har europæere og ikke mindst etniske danskere ret til at stå fast for at bevare deres kultur. Og der er absolut ingen racistisk dagsorden i at ønske, at de »hvides« børn ikke bliver en fremmedgjort minoritet i deres eget land gennem masseimmigration.

Jeg ønsker ikke at være vidne til had og omvendt racisme fra en flok farvede mennesker, der tager landet, kulturen og værdierne for givet. Jeg er ikke etnisk dansker, og jeg er ikke født her. Men her har jeg mit hjem og mit liv, og jeg har valgt at tage landet til mig med alt, hvad det måtte indebære! Og det forventer jeg altså også af alle de andre mennesker, der vælger at komme hertil.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.