Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Hvor meget vil du ofre for nydanskere?

Bare fordi Danmark har oplevet over 70 år med fred, velstand og kvindefrigørelse er det ingen garanti for, at det fortsætter. Eksistens, frihed, fred og velstand er ikke givet, men noget, der til stadighed skal kæmpes for – med dagligt slid, med afsavn i krisetider og med livet som indsats i ufredstider. Hvor mange er i vore dages tilvandrings-, forsørger- og krævementalitetssamfund indstillet på at yde personlige ofre, der virkelig koster noget, for Danmark? Er du?

Vil du som venligboer invitere indvandrere til at bo i dit hjem og selv bekoste deres underhold de næste mange år?

Vil du, som stemmer radikalt, sætte dine børn på en indvandrerbelastet sort skole for at løfte det faglige niveau for de nytilkomne? Vil du, som står i rød fagforening, gå med til at nedsætte mindstelønnen, så nydanskere kan få fodfæste på arbejdsmarkedet? Vil du som arbejdsgiver ansætte medarbejdere, selv om de taler dårligt dansk og insisterer på at bære tørklæde og bede i arbejdstiden?

Vil du som borgerlig vælger med en stor ejerlejlighed på Frederiksberg tage initiativ til, at den lokale skole omdannes til en institution for utilpassede unge, så de kan finde gode rollemodeller i dine børn? Vil du huse og passe dine ældre pårørende, så der frigives ressourcer i ældreplejen, der kan anvendes i integrationsindsatsen?

Fortsæt selv listen, se dig i spejlet og lov dig selv at gøre noget godt for Danmark og integrationen af nydanskere. Ikke for andre folks penge, men for dine egne. I modsat fald kan du hverken regne med, at din nabo vil løfte en finger eller at dine børns Danmark vil ligne dit Danmark.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.