Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Hvad så med Kina?

Eva Agnete Selsing
Eva Agnete Selsing

Det er efterhånden umuligt at finde rundt i trusselsbillederne, som affekterede, strategiske herrer i magtlaget så venligt tegner for os. De skifter jo konstant. På kort tid er det blevet Rusland, som er herrefarligt. Før da var det Bashar al-Assad (det er vigtigt at udtale hele hans navn, for så lyder det, som om man ved megameget om international politik, hvilket er en formidabel erstatning for at læse rigtige bøger) og endnu før var det Kina. Så skulle vi høre på, at kineserne kommer. De tager ressourcerne fra Grønland og Afrika og udkonkurrerer vores analfabetiske studenter! Ja, hvad blev der i det hele taget af dét hysteri? Nobody knows. Men vi kan godt forstå, hvis Kina sidder og føler sig lidt forbigået for tiden. Sådan må det dog være, fjenderne skifter. I næste uge er det Polynesiens tur. I kan godt begynde at være bange for uhyret i Stillehavet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.