Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Hjælp den søde fr. Bramsen

Henrik Dahl: Hvad laver de i et parti, der ikke har nogen politik?

Henrik Dahl
Henrik Dahl

Spørgsmålet er naturligt at rette til Socialdemokraterne, der ifølge Søren Mørch - i den fortrinlige bog Nullerne - valgte at bortspare denne luksus på et eller andet tidspunkt i løbet af VKs regeringsperiode. Ud over - som det beskrives i regeringsgrundlaget - at videreføre VK-regeringens økonomiske politik, fordriver man tiden med at fremsætte forslag som det, IT- og teleordfører Trine Bramsen lancerede forleden.

»For mange af os er det at surfe på nyhedssider en del af vores arbejde, og at der så pludselig kommer en reklame op med lyd og det hele, det er til gene for både os selv og vores kolleger« forklarer hun fredag til blandt andet Ekstra Bladets webavis. Er der ikke nogen i hendes nærmeste omegn, der vil være søde at forklare fr. Bramsen, at praktisk taget alle computere har en mute-funktion, der kan aktiveres, hvis man er nervøst anlagt? Og at man kan anskaffe sig en såkaldt adblocker enten gratis eller for nogle få kroner? Og at det eroderer hele Folketingets anseelse, hvis den type forslag fremsættes mere end nogle få gange pr. århundrede?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.