Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

God bedring

Peter Kurrild-Klitgaard: Handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr (SF) ville i den forgangne uge egentlig have været på officielt besøg i Rusland, hvor hun onsdag-torsdag skulle have været hovedperson ved et erhvervsarrangement med 119 deltagere og haft to ministermøder og en netværkssammenkomst, samt besøgt virksomheder.

Peter Kurrild-Klitgaard
Peter Kurrild-Klitgaard

Men desværre for alle måtte ministeren imidlertid med dags varsel droppe turen, idet hun meddelte, at hun var blevet syg – og så blev hele arrangementet aflyst. Det blev man meget kede af hos de danske virksomheder, der skulle have deltaget, og til Jyllands-Posten kalder en erhvervsmand det for »spild af ressourcer«. Groft sagt kan imidlertid trøste virksomhederne med, at ministeren tilsyneladende hurtigt fik det godt igen. Efter tirsdag aften at have været til »fyraftenssammenkomst« på Marienborg, var hun hjemme fra sygelejet højaktiv på flere sociale medier, hvor hun f.eks. på sin offentligt tilgængelige Facebook-profil postede løs med kommentarer såvel onsdag (kl. 12.36, 13.10, 14.35, 14.50 og 15.26) som torsdag (kl. 10.50 og 16.13). Både torsdag og fredag kunne man følge hende i medierne i intense debatter om liberalisme og Marx, inkl. en optræden i fuld vigør på DR2s Deadline.

Sygdom er jo hver mands herre, og hos Groft sagt er vi glade for, at ministerens ikke var værre, hvilket uden tvivl også har været et behageligt plaster på såret for de danske virksomheder i Rusland.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.