Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

En møgunge

Henrik Dahl: »Anstrengende og konfliktsøgende«: sådan beskrev lederen af ifølge Berlingske onsdag den 11-årige Alexander Svensson.

Henrik Dahl
Henrik Dahl

Og så går artiklen ellers i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder omkring den unge Alexanders bortvisning. »Jeg var rigtig ked af det«, forklarer han selv. Og den bestyrtede moder supplerer: »Jeg tænkte: Hvad sker der her? Kan det her passe?«.

En mand, der hedder Bjarne Nielsen og er formand for Pædagogiske Psykologers Forening, prøver også at perspektivere: »Tolerancen er altså bare lille«. Barsk er verden, men Ebbe Lilliendal, der er landsformand for Dansk Friskoleforening, holder fast i sit: »Loven siger, at vi selv beslutter, hvilke børn vi vil have på skolen«, og undervisningsministeren foreslår forsigtigt, at man måske kan skele til folkeskolens regler. Godt, at samtlige vinkler, perspektiver og tilgange således er prøvet af. Undtagen selvfølgelig den helt absurde og langt ude og aldeles usandsynlige, at Alexander er en irriterende møgunge, der bedst kan beskrives med ordene »anstrengende« og »konflikt­søgende«.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.