Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Dagens brev

Eks-Lyngby-direktør: Lyngby Boldklub er stærk i modgang

Tidligere direktør for Lyngby Boldklub Hans Bjerg-Pedersen. Arkivfoto
Tidligere direktør for Lyngby Boldklub Hans Bjerg-Pedersen. Arkivfoto

Så er Lyngby Boldklub tilbage i pressekværnen. Lige et par få ord med på vejen. Lyngby Boldklub har som regel ikke megen indflydelse på, hvem der er ansvarlig for at drive professionel fodbold i foreningens navn. Hellerup Finans blev kastet hovedkulds ind i rollen qua en uheldig fremfærd fra den forrige hovedaktionær. Ni millioner kroner fra Hellerup Finans »over night« reddede selskabet. Siden har Hellerup Finans været dr. Jekyll og mr. Hyde.

Hadet i pressen, hvor Torben Jensen har været i bad standing, og respekteret i boldklubben for sit engagement og store respekt for de værdier, LB står for. I særklasse den bedste »fremmede« aktionær i boldklubbens historie. Med flotte resultater til følge. De Kongeblå lever videre uanset resultaterne i det professionelle selskab. Lyngby byder ikke på noget ideelt klima for denne aktivitet. Selv Don Ø måtte opgive. Boldklubben har en af landets bedste ungdomsafdelinger, også i historisk perspektiv, uanset hvad der foregår i toppen. En af landets største og mest velfungerende old boys-afdelinger med over 100 aktive spillere, der bl.a. på frivillig basis leverer 3.000 mandetimer som teknisk personale ved sommerens forestillinger i Ulvedalene. Sammenholdet blandt de omkring 1.300 medlemmer bliver kun stærkere i modgang. Det har vi bevist én gang og vil gøre det igen.

Lyngby Boldklub fylder 100 år om tre år. Med flyvende faner – uanset om 1. holdet spiller i Danmarksserien eller i Superligaen.

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.