Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Double standards

Onsdag mødes fem medlemmer af Occupy-bevægelsen med Danske Bank-direktør Eivind Kolding, der har inviteret gruppen til dialog efter den massive kritik af bankens kampagne »New Normal – New Standards«.

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

Rune Skjold Larsen fra Occupy er glad. »Occupy er en åben og imødekommende bevægelse. Vi har derfor sagt ja til at mødes, og vi ser frem til at have en konstruktiv dialog,« siger han til Ritzau. Så giver det måske ikke længere mening, at de kalder sig »occupy«, som betyder »besæt«? Efter betydelig kritik har Danske Bank fjernet et af kampagnens billeder, nemlig en ung mand med en dollarseddel tapet for munden.

Til gengæld har banken ikke droppet sit billede af stenkastende demonstranter. Man må jo trods alt være lidt ung med de unge, lidt rå med de rå og lidt idiotisk med idioterne. På nydansk kaldes det branding. På gammeldansk kalder man det at hyle med de ulve, man er iblandt. Men uanset om Danske Bank markedsfører sig med »new standards«, er der først og fremmest tale om »double standards«.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.